Gå til indhold

Log på MinForsyning

Find dine regninger, se dit forbrug, opdater din profil og meget mere på selvbetjeningsløsningen MinForsyning.

MinForsyning er blevet opdateret i efteråret 2020 og din personlige side har fået nye smarte funktioner og et mere brugervenligt layout.

I MinForsyning kan du:

  • Se din regning
  • Følge dit forbrug (kun hvis du får dit drikkevand fra Skanderborg Forsyning)
  • Give dit samtykke til vores brug af dit CPR-nummer
  • Rette dine kontaktoplysninger
  • Tilmelde betalingsservice (PBS)
  • Tilknytte flere adresser til din bruger
  • Tilmelde dig som bruger i appen MinForsyning

MinForsyning fungerer bedst på en computer, men der er også udviklet en app, hvor du kan følge dit forbrug. Den hedder minForsyning og kan søges frem hvor du finder dine apps. Du skal tilmelde dig som bruger i selvbetjeningsløsningen, før du kan bruge den til at se forbrug mm.

 

Sådan logger du ind på MinForsyning første gang og giver samtykke til vores brug af dit CPR-nummer

 

Hvis du er i tvivl om hvordan du logger ind og afleverer samtykke, har vi lavet en trin for trin-guide til dig, som du kan følge slavisk for at sikre, at du gør det på den rigtige måde. 

 

1) Klik på den grønne boks ”Log på MinForsyning” her på siden. Åbn vinduet i en ny fane, så du kan logge ind på den og følge denne guide på den aktuelle fane. 

2) Log ind-skærmbilledet til MinForsyning ser ud som nedenstående og her skal du finde dit NemID frem og taste dit personlige bruger-ID og adgangskode. 

 

 

3) Første gang du logger ind på MinForsyning bliver du bedt om at aktivere din bruger ved at indtaste din e-mailadresse. Indtast din email og tryk send.

 

 

 

4) Nu skal du åbne din email, hvor du inden for kort tid modtager en mail fra KMD med følgende indhold:

 

 

5) Den sekscifrede kode i emailen skal du nu taste ind på det skærmbillede, du kom fra, hvor du var ved at logge ind på MinForsyning. Klik på aktiver, når du har tastet koden ind i feltet. Bemærk at koden kun er aktiv i 30 minutter.

 

6) Nu skal du bruge dit Kundenummer og Aktiveringskode, som står på din regning som markeret på billedet. Du kan også finde oplysningerne i din betalingsoversigt fra Betalingsservice (PBS), hvor de står under betalingerne til Skanderborg Forsyning A/S i forbindelse med din adresse.

 

 

7) Tilføj adresse eller kundeforhold i MinForsyning ved at indtaste Kundenummer og Aktiveringskode fra regningen i felterne. 

 

 

8) Du er nu logget ind på MinForsyning og kan give dit samtykke til, at vi må opbevare dit CPR-nummer. Vi skal bruge dit CPR-nummer, hvis du f.eks. vil modtage regninger i e-boks eller få udbetalt evt. tilgodehavender direkte på din NemKonto.

Du giver samtykke ved at klikke på dit navn i boksen lidt nede på siden, som ser ud som følger:

 

 

 

9) Når du har klikket på det røde felt med dit navn, kommer du ind på selve samtykkeerklæringen, hvor du kan vælge, hvad du giver samtykke til, eller markere, at vi ikke må bruge dit CPR-nummer. Du kan også se aftalevilkårene for samtykke via linket ”Hent aftalevilkår”.

Klik på GEM, når du er færdig.

 

 

10) Du får nu følgende skærmbillede, som bekræfter, at du har aktiveret dit samtykke.

 

 

11) Du kan nu logge ud af MinForsyning.

Fremover skal du ikke aktivere din bruger, når du logger på MinForsyning, men kan logge direkte ind og se dine regninger og dit forbrug med NemID eller kombinationen din mail og den tilhørende adgangskode, du har valgt.

Dit loginbillede ser fremover sådan ud: