Gå til indhold
Driftsforstyrrelse

Kære Vandforbruger,

Vi oplever i øjeblikket driftsforstyrrelser, som potentielt påvirker dit forsyningsområde i og omkring Højvangen.
Vi er i gang med at danne os et overblik over omfanget.
Så snart vi har lokaliseret området, vil de berørte forbruger få nærmere besked.

Du kan følge driftsforstyrrelser på vores hjemmeside
www. skanderborgforsyning.dk

Vi beklager ulejligheden

Venlig hilsen
Skanderborg forsyning

SMS-service

Få direkte besked om driftsforstyrrelser, kloakspuling og trafikændringer i vores forsyningsområde.

Vi sender en sms ud til vores forbrugere, hvis der opstår brud på en vandledning, hvis vi planlægger at lukke for vandet ifm. reparation, eller hvis vi kommer og spuler din kloak. Desuden giver vi besked vedr. trafikændringer som opstår i forbindelse med vores gravearbejde, og sender måske påmindelser om forbrug og afregning. 

I formularen her på siden kan du selv tilmelde mobilnumre eller mailadresser, så du får de vigtige beskeder på den telefon eller computer, du bruger. Du kan ligeledes afmelde numre, som du ikke længere ønsker at modtage beskeder på.

Ved driftsforstyrrelser sender vi automatisk sms’er til de mobilnumre, som er registreret på adresserne i det omfattede område. Vi forklarer årsagen og informerer så vidt muligt om, hvornår driften er normal igen. 

Hvis der sker trafikændringer i forbindelse med vores gravearbejde, som påvirker dit område, giver vi dig gerne besked om de berørte veje, eventuelle omkørsler, samt hvor længe ændringen vil gøre sig gældende.

Vi sender kun sms'er ud om trafikændringer på egne projekter og driftsforstyrrelser på eget ledningsnet. Hvis du får drikkevand fra et privat vandværk, skal du tilmelde dig eventuel sms-service hos dem. 

Sms'er indeholder udelukkende relevant information og aldrig reklame eller promovering. Servicen er gratis.  

Tilmeld/afmeld SMS-service