Gå til indhold
Driftsforstyrrelse

Kære Vandforbruger,

Vi oplever i øjeblikket driftsforstyrrelser, som potentielt påvirker dit forsyningsområde i og omkring Højvangen.
Vi er i gang med at danne os et overblik over omfanget.
Så snart vi har lokaliseret området, vil de berørte forbruger få nærmere besked.

Du kan følge driftsforstyrrelser på vores hjemmeside
www. skanderborgforsyning.dk

Vi beklager ulejligheden

Venlig hilsen
Skanderborg forsyning

Lavt vandtryk

Skanderborg Forsyning har ansvar for vandledningerne, der leder dit vand fra vandværket og hen til din grund, samt for den vandmåler, der sidder i dit hus. Hvis du mangler tryk på vandet, skal du derfor være opmærksom på, at det kan skyldes kalk i dine egne installationer, enten på din grund eller i din bolig. Det kan imidlertid også skyldes fejl på vandforsyningens ledninger.

Kalk i egne installationer
Hvis der ikke er tryk nok på dit vand, kan det skyldes kalkaflejringer i dine installationer. Tjek også om stophanerne ved din vandmåler er helt åbne, så de ikke delvist blokerer for tilførslen af vand. Du kan få en vvs-installatør til at måle dit vandtryk, og det er også vvs-installatøren, der kan hjælpe, hvis det skulle blive nødvendigt at udskifte rør og stophaner.

Kalk i stikledning
Manglende tryk kan også skyldes kalkaflejringer i den stikledning, som forbinder vores vandledning med dit hus. Stikledningen er en del af dine egne installationer, og det er derfor din vvs-installatør, der kan vurdere, om den trænger til at blive skiftet.

Lavt vandtryk i dit område
Spørg evt. en nabo, om de oplever samme problem med vandtrykket. Skulle for lavt vandtryk vise sig at være et generelt problem i dit område, er det selvfølgelig forsyningens ansvar. Er du kunde hos Skanderborg Forsyning, kan du kontakte os på tlf. 87 93 93 93, eller skrive til os ved at klikke på boksen til højre.