Bygningen AquaGlobe fotograferet udefra om aftenen

Vandprofessionelle fra hele verden besøger Skanderborg Forsyning

Skanderborg Forsynings formidlingscenter AquaGlobe bliver udflugtsmål for nogle af verdens førende vandeksperter i september. Det sker i forbindelse med vandbranchens verdenskongres i København.

Når vandbranchens verdenskongres, IWA gæster København i september, lægger en delegation også vejen forbi Skanderborg. Det sker som en del af en såkaldt ’Technical Tour’, hvor deltagerne fra kongressen tager på inspirationsbesøg hos vandvirksomheder i Danmark og en række andre lande.

En stor ære at være med
For 50 af deltagerne går turen til Skanderborg Forsyning med vandformidlingscenteret AquaGlobe i Skanderborg, og bestyrelsesformand Martin Frausing Poulsen, glæder sig over muligheden for at vise forsyningens arbejde frem:

Det er en stor ære at være en del af programmet, og Skanderborg Forsyning kan med AquaGlobe i front fremvise meget af det, som forsyningen arbejder med udover vandforsyning og spildevandshåndtering: Udvikling af ny teknologi, klimaløsninger, og inddragelse af borgere og andre parter i projekter, der ofte skal løse mange forskellige behov og ønsker

Fokus på borgerinddragelse
Netop borgerinddragelse og samarbejde med partnere kommer til at være hovedtemaerne for Technical Tour-stoppet i AquaGlobe, hvor partnervirksomheder og fagfolk fra forsyningen giver de besøgende indblik i udviklingsprojekter og -processer udsprunget i AquaGlobe.

Vores fokus på borgerinddragelse og det nære samarbejde, der er mellem forsyningen og kommunen, er noget af det, der typisk skiller sig ud og vækker stor interesse hos andre i branchen. Vi har gode erfaringer med at prioritere kommunikation og at lave en god proces omkring projekter, der berører mange mennesker. Det skaber værdi for os og for kunderne, og den tilgang vi gerne dele med andre

IWAs kongres finder sted i Bella Center i København den 11.-15. september 2022, hvor omkring 10.000 delegerede fra hele verden forventes at deltage. Kongressen bliver normalt afholdt hvert andet år, men er den første almindelige kongres siden 2018 på grund af covid-19.

Technical Tour besøger Skanderborg Forsyning og AquaGlobe lørdag 17. september 2022.

Skanderborg Forsyning sender desuden faglige repræsentanter til kongressen i Bella Center for at få den nyeste vandviden med hjem til Skanderborg.

Kontakt

Bestyrelsesformand Martin Frausing Poulsen
Tlf.: 50 71 49 08 / mail martin.poulsen@skanderborg.dk

Direktør Per Grønvald
Tlf.: 20 87 16 58 / mail pgr@skanderborgforsyning.dk