Gå til indhold

Ledige stillinger

Hos Skanderborg Forsyning får du faglige udfordringer og samtidig meningsfuldhed i opgaver og projekter med stor samfundsmæssig og miljømæssig gavn i en kommune præget af vækst og miljøhensyn. Lær mere om os her på siden og søg ledige stillinger, når vi har plads på holdet.

Vi søger lige nu...Vi søger en elektriker, der gerne vil arbejde med styring af renseanlæg, pumpestationer og vandværk. Læs stillingsopslaget her.


Vi søger en projektleder til drikkevandsområdet med fokus på ledningsprojekter, sektionering og fjernaflæste målere. Læs stillingsopslaget her.


Vi søger en miljøbevidst projektleder med ansvar for processer på renseanlæg.
Læs stillingsopslaget her.

Søg uopfordret

Fandt du ikke en ledig stilling, der passer til din profil, er du altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
Send ansøgning samt CV til service@skanderborgforsyning.dk
Vi behandler dine data forsvarligt - se vores privatlivspolitik.

Medarbejderne og arbejdspladsen

Medarbejderne i Skanderborg Forsyning har en spændende kerneopgave med stor vigtighed for samfundet, både lokalt og globalt. Det skaber grobund for en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker dygtige medarbejdere fra en mangfoldighed af fag, som med deres mentalitet baner vej for såvel sikker drift som fremtidens løsninger inden for vand, spildevand og klimatilpasning.

Det siger medarbejderne


"Skanderborg Forsyning er den perfekte arbejdsplads for mig, fordi jeg kan udvikle mig over en bred vifte af opgaver. Jeg får viden med mulighed for fordybelse, og så er det fedt at være med til at bidrage til en vigtig samfundsopgave gennem miljørigtige løsninger i et rigtig godt team."

Andreas, projektleder og ingeniør i Skanderborg Forsyning

_____________________________


”I Skanderborg Forsyning bruger jeg hovedet på en god måde. Alle projekter er forskellige, og man skal bruge forskellige metoder, fordi de lokale forhold er forskellige. Det gør, at der er meget nytænkning og faglig udvikling, og det tiltaler mig.”

Sisse, ingeniør i Skanderborg Forsyning

  

 

Se også