Gå til indhold
Planlagt afbrydelse

Kære vandforbruger, Vi er nødt til at lukke for vandforsyningen i området omkring Vibevænget mandag d. 21. juni kl. 10:00, fordi vi reparerer forsyningsnettet. Vi forventer, at vandforsyningen er normal igen kl. 14:00. Vi beklager ulejligheden. Med venlig hilsen Skanderborg Forsyning

Begrænset vanding

Kære vandforbruger,


Voerladegård Vandværk kan ikke følge med vandforbruget på grund af det varme og tørre vejr, der falder sammen med akut og nødvendigt renoveringsarbejde på vandværket.

Derfor er Skanderborg Forsyning nødt til at indføre begrænsning på vandforbruget, så alle forbrugere har vand nok til madlavning, drikke og hygiejne. Begrænsningen bliver indført med øjeblikkelig virkning og betyder, at kun halvdelen af husstandene må bruge vand til havevanding, opfyldning af badebassiner og lignende.

Husstande med lige husnummer må bruge vand på lige datoer og husstande med ulige husnummer må bruge vand på ulige datoer.

Vand må selvfølgelig bruges uændret til madlavning, drikke og hygiejne.

Vi holder øje med vandforbruget dagligt og giver besked, så snart vi kan ophæve begrænsningen på vandforbruget.


Venlig hilsen Skanderborg Forsyning

Ledige stillinger

Hos Skanderborg Forsyning får du faglige udfordringer og samtidig meningsfuldhed i opgaver og projekter med stor samfundsmæssig og miljømæssig gavn i en kommune præget af vækst og miljøhensyn. Lær mere om os her på siden og søg ledige stillinger, når vi har plads på holdet.

Vi søger lige nu...

 

 

Kunderådgiver

Vil du være med til at sikre en professionel kunderådgivning for Skanderborg Forsynings kunder? Er du skarp til data? Og trives du med at optimere forretningsgange og bidrage ind i udviklingsprojekter?

Så læs mere og søg stillingen som kunderådgiver her

 

Søg uopfordret

Fandt du ikke en ledig stilling, der passer til din profil, er du altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Send ansøgning samt CV til service@skanderborgforsyning.dk 

 

Medarbejderne og arbejdspladsen

Medarbejderne i Skanderborg Forsyning har en spændende kerneopgave med stor vigtighed for samfundet, både lokalt og globalt. Det skaber grobund for en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker dygtige medarbejdere fra en mangfoldighed af fag, som med deres mentalitet baner vej for såvel sikker drift som fremtidens løsninger inden for vand, spildevand og klimatilpasning.

Det siger medarbejderne

"Skanderborg Forsyning er den perfekte arbejdsplads for mig, fordi jeg kan udvikle mig over en bred vifte af opgaver. Jeg får viden med mulighed for fordybelse, og så er det fedt at være med til at bidrage til en vigtig samfundsopgave gennem miljørigtige løsninger i et rigtig godt team."

Andreas, projektleder og ingeniør i Skanderborg Forsyning

”I Skanderborg Forsyning bruger jeg hovedet på en god måde. Alle projekter er forskellige, og man skal bruge forskellige metoder, fordi de lokale forhold er forskellige. Det gør, at der er meget nytænkning og faglig udvikling, og det tiltaler mig.”

Sisse, ingeniør i Skanderborg Forsyning

  

 

Se også