Gå til indhold
Planlagt afbrydelse

Kære vandforbruger,

Som tidligere meddelt skulle vi have lukket for vandet i dag d. 18-05-2022.
Da der er opstået uforudsete udfordringer, har vandforsyningen ikke været afbrudt i dag, men vil finde sted i morgen.
Derfor er vi er nødt til at lukke for vandforsyningen i Skanderborg . Området omkring Skanderborg: Bakkevej, Gormsvej, Søbakken, Søvejen, Thyrasvej vil være uden vand torsdag d. 19. maj kl. 08:00, fordi vi reparerer forsyningsnettet.
Vi forventer, at vandforsyningen er normal igen kl. 14:00.
Vi beklager ulejligheden.
Med venlig hilsen
Skanderborg Forsyning

Til installatører

Inden du som installatør går i gang med vvs- eller kloakprojekter i vores forsyningsområde, er der nogle retningslinjer, du skal følge.

I forbindelse med graveprojekter på offentlige arealer, skal den ansvarshavende entreprenør indhente oplysninger om placering af ledninger i Ledningsejerregistret – LER.
Det er ikke nødvendigvis alle ledninger og placeringer, der er fuldt opdateret i LER. Hvis du synes, der mangler oplysninger, er du velkommen til at kontakte Skanderborg Forsyning.

Inden du graver i vejen, skal du søge gravetilladelse hos Skanderborg Kommune via virk.dk.
Klik her for at læse mere. 

Hvis du skal grave i en statsvej, skal du søge om gravetilladelse hos Vejdirektoratet
Klik her for at læse mere.

Inden du udfører vvs-arbejde på stikledninger frem til og med pumpen, skal du udfylde en vandanmeldelse og indsende til os. 

Skanderborg Forsyning fører tilsyn med målerinstallationer og jordledninger. Hvis du i forbindelse med en opgave har brug for at bestilling af syn, skal du udfylde vores kontaktformular.

Alle installationer til husholdningsforbrug skal udføres efter mediumkategori 2 med synlig kontrollerbar kontraventil. Passtykke kan udleveres ved henvendelse til os.

Download folder om retningslinjerne for installation og tilslutning til vandforsyningen (pdf).