Gå til indhold
Planlagt afbrydelse

Kære vandforbruger,

Som tidligere meddelt skulle vi have lukket for vandet i dag d. 18-05-2022.
Da der er opstået uforudsete udfordringer, har vandforsyningen ikke været afbrudt i dag, men vil finde sted i morgen.
Derfor er vi er nødt til at lukke for vandforsyningen i Skanderborg . Området omkring Skanderborg: Bakkevej, Gormsvej, Søbakken, Søvejen, Thyrasvej vil være uden vand torsdag d. 19. maj kl. 08:00, fordi vi reparerer forsyningsnettet.
Vi forventer, at vandforsyningen er normal igen kl. 14:00.
Vi beklager ulejligheden.
Med venlig hilsen
Skanderborg Forsyning

Byggemodninger

Bygherrer, som vil byggemodne arealer i Skanderborg Kommune, som ikke tidligere er vand- og spildevandsforsynet, skal følge vores byggemodningsvejledning, som beskriver hele processen fra ønske om udvikling af et areal til at der er etableret forsyningsinfrastruktur frem til arealet. Find vejledningen her på siden.

Indbyggertallet i Skanderborg Kommune vokser og mængden af byggemodninger følger med. Derfor har Skanderborg Forsynings professionaliseret og ensartet samarbejdet med bygherrer og processen i forbindelse med byggemodninger. 

I denne folder finder du vores byggemodningsvejledning, som beskriver procedurer og retningslinjer for etablering af kloak- og vandforsyning i områder, der byggemodnes inden for Skanderborg Forsyningsvirksomheds forsyningsområde, blandt andet:

  • Planlægning
  • Byggemodningsaftale
  • Projektering
  • Udførsel
  • Afslutning
  • Klimatilpasning af nye områder