Gå til indhold

Partnerskaber giver løsninger der gavner både forbrugere og virksomheder

AquaGlobe er en udviklingsplatform og et videns- og formidlingscenter for Skanderborg Forsyning. I AquaGlobe udvikler vi fremtidens vandløsninger i partnerskaber med vidensinstitutioner, virksomheder og andre aktører og formidler efterfølgende viden om løsningerne til branche og omverden.

Forsyningen bliver gennem aktiviteter, gennem­ført i fællesskab med omverdenen, til både et aktivt labo­ratorium for teknik og løsninger og en læringsplatform. Et sted, hvor nye løsninger og teknologier bliver udviklet, testet og evalueret, og hvor erfaringer og resultater bliver formidlet til fremtidens forbrugere, samarbejdspartnere og andre interesserede.

Det giver værdi for både forbrugerne i Skanderborg Kommune og de samarbejdspartnere, der får adgang til videndeling, test, demonstration og formidling af konkrete løsninger. 

Skanderborg Forsyning starter løbende nye projekter i samarbejde med virksomheder og forskningsinstitutioner, som kan styrke den sikre drift og den strategiske udvikling af Skanderborg Forsynings kerneopgaver. Erfaringen er, at projekter, som opstår og bliver udviklet og udført i partnerskaber, bliver til bedre og mere langsigtede løsninger på den lange bane.

Se præsentationsfilm om AquaGlobe her: