Gå til indhold

Vær med til at forme de næste fire år i Skanderborg Forsyning

Skanderborg Forsyning leder efter to forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen, som skal være med til at sætte deres præg på Forsyningens strategiske udvikling og dermed fremtidens vandhåndtering.

Skanderborg Forsynings kerneopgaver er at håndtere drikkevand og spildevand i Skanderborg kommune. Samtidig medvirker forsyningen til markante miljøforbedringer og klimatilpasningsprojekter med omtanke og ansvarlighed for mennesker, samfund og natur. Som forbrugerrepræsentant får du mulighed for at være med, når Skanderborg Forsyning går ind i en ny strategiperiode, og du skal sammen med den øvrige bestyrelse træffe beslutninger, der får indflydelse på vores alles hverdag.

”Vi håber, at mange kandidater har lyst til at stille op til en bestyrelse med ansvar for vigtige miljømæssige og samfundsmæssige opgaver, der har betydning for og berører alle borgere i Skanderborg Kommune” siger Skanderborg Forsynings bestyrelsesformand Martin Frausing Poulsen.

Fra den 6. september og frem til den 24. september kan alle myndige personer, uanset bopæl, afgive deres kandidatur. De to valgte forbrugerrepræsentanter vil sidde med ved bordet i perioden fra 1. januar 2022 og frem til 31. december 2025, sammen med bestyrelsens syv andre medlemmer.

Vil du vide mere? Så kom til informationsmøde den 8. september kl. 16.30 på Skanderborg Forsyning, og bliv klogere på vores virksomhed og bestyrelsesarbejdet.

Selve valget vil blive afholdt i perioden fra den 12. oktober til den 26. oktober 2021, og alle forbrugere som aftager vand- og/eller spildevandsforsyningsydelser til eget forbrug fra Skanderborg Forsyning kan afgive deres stemme og bestemme hvem, der skal være deres talerør de næste fire år.

Du kan læse mere om valget, stille op til posten som forbrugerrepræsentant og afgive din stemme via vores hjemmeside: https://www.skanderborgforsyning.dk/forbrugervalg

Valget er dit!


Kontakt
Økonomichef Jeanett Bak Jensen, Skanderborg Forsyning, tlf.: 22 66 50 19 /
mail: jbj@skanderborgforsyning.dk

Bestyrelsesformand Martin Frausing Poulsen, Skanderborg Forsyning, tlf.: 50 71 49 08 /
mail: martin.poulsen@skanderborg.dk