Gå til indhold

Stor succes på Sort Nat

Fredag den 2. november var Skanderborg Forsyning på besøg i Jyske Bank i forbindelse med Sort Nat i Skanderborg til en snak med de besøgende om forsyningens arbejde og AquaGlobe, samt hvordan AquaGlobe skal være med til at skabe værdi til gavn og glæde for de lokale borgere.

Masser af besøgende

Det skete i et stort samsurium under temaet "Ost og Vin" i Jyske Bank På Adelgade i Skanderborg med en sideløbende halloween og J-dag. Derfor var der også masser af besøgende på vores stand, hvor vi kunne byde gæsterne på forfriskende vanddrinks. Derudover var der konkurrencer og quiz til stor glæde for både voksne og børn med tilhørende præmier.

Stor nysgerrighed

Størstedelen af gæsterne var meget interesserede i at høre mere om AquaGlobe, og flere af byens borgere spurgte da også ind til udvalgte projekter heriblandt Sikkert Søbad, Fra Sorte Sø til Svanesø, Låsby Søpark og PermaVej i Galten. Det er alle projekter med borgerinvolvering, som giver rekreativ merværdi. Samskabelse og borgerinddragelse kommer vi desuden til at se mere af i fremtiden herunder klimatilpasningsprojektet Skanderupbækken i Skanderborg by, som så småt er under opstart. Den markante interesse bekræfter os i, at borgerne vitterligt gerne vil forsyningen, og viser blot, at vi sammen skaber mere.

En forsyning i topform.

AquaGlobe som besøgscenter – også for forbrugerne

I AquaGlobe byder vi partnere, kunder, uddannelsesinstitutioner og den brede befolkning velkommen. Adskillige branchefolk og kundedelegationer har allerede besøgt AquaGlobe fra hele verden og mange flere vil komme i fremtiden. Vi ønsker derfor også at gøre det muligt for vores forbrugere at komme på besøg, få en rundvisning samt en fortælling om, hvordan AquaGlobe er med til at skabe værdi for dig som forbruger.