Gå til indhold

Massiv interesse for det lokale vandselskab

Med forbrugervalget i oktober åbner Skanderborg Forsyning muligheden for, at forbrugervalgte kandidater kan træde ind i bestyrelsen

Skanderborg Forsyning forventer lidt af et kampvalg, når alle vand- og spildevandskunder i Skanderborg Kommune fra den 13. oktober får mulighed for at stemme to kandidater ind og sidde med ved bestyrelsesbordet i virksomheden på Døjsøvej i Skanderborg. 

Virksomheden topper nemlig kandidatfeltet i forsyningsbranchen med en helt overvældende interesse for at være med til at bestemme retningen for virksomheden, og det giver forsyningen forhåbning om, at også forbrugerne kan lokkes til stemmeurnerne.

"Traditionelt set er vand og spildevand ikke noget man som almindelig forbruger viser den store interesse. Det forventes bare at fungere. Men vi har i dag en ny rolle, hvor vi lokalt blandt andet skaber nye rekreative områder sammen med borgerne, når vi er ude og klimasikre, og i branchen, hvor Skanderborg bliver det nye center for udvikling af nye teknologiske løsninger gennem AquaGlobe. Det har boostet kendskabsgraden og interessen for vand, og det vi kan i Danmark – også blandt forbrugerne," siger direktør i Skanderborg Forsyning Jens Bastrup.

Læs mere