Gå til indhold

Kom til temaaften i AquaGlobe!

Skanderborg Forsyning og AquaGlobe åbner dørene i forbindelse med den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, hvor vi byder alle velkommen til en spændende aften om Big Data og Smart Cities.

Hvornår?

Onsdag den 25. april fra kl. 19.00 – 21.00 hos Skanderborg Forsyning, AquaGlobe, Døjsøvej 1, 8660 Skanderborg.

Hvad?

Robotter, kunstig intelligens og data bliver en større del af vores hverdag, uden at vi tænker nærmere over det. Teknologien er overalt og giver os mange muligheder, hvilket vi også gør brug af i forsyningsbranchen. Kom og hør, hvordan data er med til at sikre rent vand i hanen og i Skanderborg Sø, også når byens befolkningstal tredobles under Smukfest. Vi lærer nemlig vores teknologi og udstyr at blive klogere, så vi kan bruge vandet bedst muligt og med størst mulig omtanke – både til glæde for miljøet og dig.

En forskers vinkel

Oplev også den anerkendte lektor fra Aalborg Universitet, Lars Bodum, som vil fortælle om, hvordan forskellige parametre som borgerinddragelse, innovation og miljø har indflydelse på byers omstilling til Smart Cities og meget meget mere.

Foredraget er gratis

Der er gratis entré, vi giver en bid mad og der er åbent for alle. Læs mere om programmet her på Forskningens Døgns hjemmeside.

Sådan deltager du

Tilmeld dig ved at sende en mail til visit@skanderborgforsyning.dk. Af hensyn til bestilling af mad, er der deadline for tilmelding mandag den 23. april.

Vi ses!

Spørgsmål til arrangementet kan rettes til:

  • Bente M. Marcussen
    Projektleder

    Tlf. 87 93 93 93

    Mail: bmm@skanderborgforsyning.dk