Gå til indhold

AquaGlobe - Grand Opening

Fredag den 2. marts slår AquaGlobe dørene op til den eksklusive åbning med fokus på vandvisioner, verdensmål, virksomheder – og hvordan de nye løsninger kommer til at se ud.

Det skal der ske

Vi kommer til at høre vise ord fra toppen af vandbranchen og dansk erhvervsliv samt få et indblik i, hvad morgendagen kræver af dansk vandteknologi. Vi skal også høre, hvordan de mest innovative Start Ups vil løse udvalgte udfordringer på vand, mens de dyster om titlen som ’Water Tech Disruptor 2018’ i samarbejde med Green Tech Challenge.

Vi udvider horisonten

Derudover vil dagen også byde på overraskende kulturelle indslag, der vil vende op og ned på vandbranchen og udvide horisonten for, hvad vi kan inden for branchen. Vi får inspirerende taler fra Mads Nipper, CEO Grundfos, Karsten Dybvad, Direktør Dansk Industri, og Philipp Schröder, Professor Aarhus Universitet og Disruptionsrådet. 

Fra AquaGlobe Kickoff

Følg med i, hvad der sker og deltag i debatten

En stor del af AquaGlobes potentiale ligger i at skabe synlighed om danske vandteknologiske løsninger og  alt det, som Danmark kan tilbyde verden inklusiv verdensmålene. Derfor opfordrer vi alle til at deltage i debatten på de sociale medier.

Følg med på www.aquaglobe.dk eller på LinkedIn - AQUAGLOBE – WATER SOLUTION CENTER.

Brug meget gerne #AquaGlobe på både LinkedIn, Facebook og Twitter.

Fra AquaGlobe Kickoff

Together for Water

AquaGlobe handler om, at vi kan mere sammen end hver for sig. Vi ser et stort potentiale i skæve partnerskaber i vandbranchen – hvad end det er med inspiration fra Vandvision 2025 eller FN's verdensmål. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel i verden, samtidigt med at vi skabe sikrere drift, grønnere natur, mere bæredygtighed og jobs lokalt.

Derfor er vi: Together for Water.  

Vi ser frem til at byde deltagerne velkomne til en spændende og begivenhedsrig dag.