Gå til indhold

Stil op til forbrugervalg og kom med i bestyrelsen i Skanderborg Forsyning

Drikkevand, spildevand og regnvand har stor betydning for os alle på daglig basis. Du har nu mulighed for at få en plads i bestyrelsen hos Skanderborg Forsyning og sætte dit præg på virksomhedens strategiske udvikling og dermed fremtidens vandhåndtering.


I starten af januar tiltræder en ny bestyrelse i Skanderborg Forsyning, og traditionen tro inviterer vi forbrugerne med. Forbrugervalget finder sted i efteråret, hvor vi skal finde to forbrugerrepræsentanter og to suppleanter til vores nye bestyrelse.

  • Interesseret? Du kan stille op som kandidat helt frem til d. 24. september kl. 11.

Har du interesse i den videre strategiske udvikling af Skanderborg Forsyning, og har du lyst til at sætte dit præg på fremtidens vandhåndtering, der har stor samfundsmæssig og miljømæssig relevans, så afgiv din kandidatur frem til d. 24. september 2021 kl. 11.00.

Som bestyrelsesmedlem får du indflydelse på selskabets planer for fremtiden. Du får som forbrugerrepræsentant samme indflydelse som de andre bestyrelsesmedlemmer, og du vælges for en fireårig periode, dvs. fra januar 2022 og frem til udgangen af 2025.

Du kan stille op som kandidat uanset, hvor du bor. Der er kun krav om, at du er myndig.

Du registrerer dig som kandidat til forbrugervalget via linket her.

Du kan afgive din kandidatur fra d. 6. september frem til d. 24. september 2021 kl. 11.00.

Når opstillingsperioden er slut og kandidaterne er offentlig gjort, giver Skanderborg Forsyning alle kandidaterne mulighed for at få lavet en kort kampagnefilm, hvor du kan fortælle om dig selv, og hvorfor du er den rette til posten som bestyrelsesmedlem.

Optagelsen vil finde sted mandag og tirsdag i uge 39 hos ISOfilm i Ry. 

Bestyrelsen mødes 4-6 gange i løbet af året og bestyrelsesarbejdet omfatter også forberedelse til møderne.

Sammen med den administrerende direktør og ejerne er bestyrelsen med til at sætte en fælles kurs for Forsyningens strategiske udvikling og fremtidens vandhåndtering. 

Du er blandt andet med til at træffe beslutninger om budgetter og økonomi, investeringsplaner, driftsstrategier, strukturplaner, udviklingsprojekter, og takster m.fl.

Skanderborg Forsyning ledes gennem en bestyrelse på ni medlemmer. Udover de to medlemmer, som vælges ved forbrugervalget, har generalforsamlingen udpeget fire medlemmer, herunder formand og næstformand. I tillæg hertil har medarbejderne valgt tre repræsentanter.

Bestyrelsen vælges for en firårig periode. Næste periode er fra januar 2022 til december 2025.

 

Selve valget starter den 12. oktober og slutter den 26. oktober kl.12.00

Alle forbrugere i Skanderborg Forsyning kan stemme. Forbrugere er dem, som aftager vand- og/eller spildevandsforsyningsydelser til eget forbrug fra Skanderborg Forsyning.

Der kan kun afgives én stemme pr. boligenhed. Tilsvarende har en virksomhed, forening, offentlig myndighed mv. kun én stemme.

Det eneste, du skal bruge for at stemme, er dit NemID.

Hvis du ikke har NemID, kan du logge ind med kundenummer og din adresse. Dette kan f.eks. være enkelte erhvervsadresser, sommerhuse, fritidsboliger o.lign.

Hvis du hverken kan logge ind med NemID eller adresse, kan du bestille en stemmekode. Det er muligt for alle at bestille en stemmekode. Sidste frist for at bestille en stemmekode er mandag den 25. oktober kl. 12:00.

Du kan afgive din stemme HER fra d.12. oktober.