Gå til indhold
Planlagt afbrydelse

Kære vandforbruger, Vi er nødt til at lukke for vandforsyningen i området omkring Vibevænget mandag d. 21. juni kl. 10:00, fordi vi reparerer forsyningsnettet. Vi forventer, at vandforsyningen er normal igen kl. 14:00. Vi beklager ulejligheden. Med venlig hilsen Skanderborg Forsyning

Begrænset vanding

Kære vandforbruger,


Voerladegård Vandværk kan ikke følge med vandforbruget på grund af det varme og tørre vejr, der falder sammen med akut og nødvendigt renoveringsarbejde på vandværket.

Derfor er Skanderborg Forsyning nødt til at indføre begrænsning på vandforbruget, så alle forbrugere har vand nok til madlavning, drikke og hygiejne. Begrænsningen bliver indført med øjeblikkelig virkning og betyder, at kun halvdelen af husstandene må bruge vand til havevanding, opfyldning af badebassiner og lignende.

Husstande med lige husnummer må bruge vand på lige datoer og husstande med ulige husnummer må bruge vand på ulige datoer.

Vand må selvfølgelig bruges uændret til madlavning, drikke og hygiejne.

Vi holder øje med vandforbruget dagligt og giver besked, så snart vi kan ophæve begrænsningen på vandforbruget.


Venlig hilsen Skanderborg Forsyning

Her arbejder vi

Vi udfører projekter, som først og fremmest forbedrer forsyningen af drikkevand og afledningen af spildevand og regnvand i Skanderborg Kommune, men som samtidig giver værdi for miljøet og for borgerne, blandt andet ved anlæg af rekreative områder i forbindelse med de tekniske anlæg.

Vi har travlt med at anlægge fremtidens drikkevandsforsyning og vandafledning 

Vi har samlet alle vores projekter på et kort, både klimatilpasningsprojekter, som vi udfører for Skanderborg Kommune, anlægsprojekter og udviklingsprojekter, der skal sikre en god drikkevandsforsyning og vandafledning i fremtiden. Klik på et ikon for at få mere information om et projekt. 

 

Vores klimatilpasningsprojekter finder du her

Vores saneringsprojekter finder du her

Vores innovationsprojekter finder du her

Vores byggemodninger finder du her

Du kan finde alle projekterne samlet på vores portal Storymap, fortalt i tekst, billeder og sommetider video. 

 

Forsyningen er ikke alene om at grave
Skanderborg Forsyning er kun én af mange såkaldte ledningsejere i undergrunden, der også tæller blandt andre elselskaber, bredbåndsleverandører og fjernvarmeselskaber. Så det kan sagtens være andre ledningsejere, der graver nær dig. 

Hvis du ikke kan finde et gravearbejde på vores kort, kan du i stedet finde det på den landsdækkende database Graveinfo, som er baseret på Ledningsejerregistret.