Gå til indhold

Her arbejder vi

Vi udfører projekter, som først og fremmest forbedrer forsyningen af drikkevand og afledningen af spildevand og regnvand i Skanderborg Kommune, men som samtidig giver værdi for miljøet og for borgerne, blandt andet ved anlæg af rekreative områder i forbindelse med de tekniske anlæg.

Vi har travlt med at anlægge fremtidens drikkevandsforsyning og vandafledning 

Vi har samlet aktuelle samt udvalgte projekter på et kort - det gælder både klimatilpasningsprojekter, som vi udfører for Skanderborg Kommune, samt anlægsprojekter og udviklingsprojekter, der skal sikre en god drikkevandsforsyning og vandafledning i fremtiden. 

Du kan desuden finde en oversigt over alle projekterne samlet på vores portal Storymap, fortalt i tekst, billeder og sommetider video. 

 

Vores klimatilpasningsprojekter finder du her

Vores saneringsprojekter finder du her

Vores innovationsprojekter finder du her

Vores vandprojekter finder du her

Forsyningen er ikke alene om at grave
Skanderborg Forsyning er kun én af mange såkaldte ledningsejere i undergrunden, der også tæller blandt andre elselskaber, bredbåndsleverandører og fjernvarmeselskaber. Så det kan sagtens være andre ledningsejere, der graver nær dig. 

Hvis du ikke kan finde et gravearbejde på vores kort, kan du i stedet finde det på den landsdækkende database Graveinfo, som er baseret på Ledningsejerregistret.