Gå til indhold

Udbetaling via NemKonto

Hvis du har penge til gode hos os, overfører vi dem til din NemKonto. Det skal du give os tilladelse til at bruge dit CPR-nummer til. Så slipper du til gengæld for at betale gebyr.

Hvis dit vandforbrug er lavere end det, du har betalt aconto, har du penge til gode. Dem udbetaler vi til din NemKonto, hvis vi må bruge dit cpr-nummer. 

Du kan give tilladelse til, at vi må opbevare dit CPR-nummer i vores data-base ved at udfylde vores CPR-nummer-accept. Oplysningerne vil udelukkende blive brugt til at overføre eventuel for meget indbetalte forbrugsafgifter til din NemKonto.

Da Skanderborg Forsyningsvirksomhed ikke er en offentlig virksomhed, men et kommunalt ejet forsyningsselskab, har vi ikke automatisk adgang til registre over vores kunders CPR-nummer.

Det er naturligvis frivilligt, om du vil give os tilladelsen, men vi gør opmærksom på, at vi har meromkostninger i forbindelse med administration af kunder, som ikke er registreret med CPR-nummer.
Det betyder, at der i forbindelse med udbetaling af beløb fra Skanderborg Forsyningsvirksomhed a/s bliver opkrævet kr. 125,00 (incl. moms) pr. transaktion.