Gå til indhold

Betaling

Der er forskellige måder, du kan modtage og betale din vand- og spildevandsregning på. Hvis du tilmelder dig BetalingsService, e-boks eller e-mail, kan du spare penge.

BetalingsService (PBS)

Hvis du tilmelder din regning til BetalingsService gennem din netbank, bliver den betalt automatisk. Når du tilmelder regningen, skal du bruge et BetalingsService-nummer og et kundenummer. Begge numrene finder du på det girokort, du har modtaget fra os. 

Vær opmærksom på, at det kundenummer, du skal bruge ved tilmelding til BetalingsService, IKKE er det samme nummer, som du bruger til fx at logge på "Min Forsyning". Dit BetalingsService-kundenummer står på girokortet og ikke på selve regningen. 

E-boks

Du kan vælge at få din regning sendt til din e-boks. Du skal selv tilmelde regningen ved at logge dig på e-boks, vælge "Tilmeldinger" og herunder vælge "Skanderborg Forsyning".
Så vil du fremover modtage din regning i e-boks og spare det gebyr, det koster at få regningen med posten. 

Vær opmærksom på, at regningen IKKE bliver betalt automatisk, når du får den i e-boks. Du skal stadig ind i fx din netbank og betale den. 

Gå til e-Boks

E-mail

Du kan også vælge at få tilsendt din regning til din email. Du kan tilmelde dig på Min Forsyning under punktet 'Mine tilmeldinger'.
Når du har tilmeldt dig vil du modtage en kvittering for tilmelding pr. mail. Når du er tilmeldt e-mail vil du spare det gebyr, det koster at få regningen med posten. 

Vær opmærksom på, at regningen IKKE bliver betalt automatisk, når du får den via e-mail. Du skal stadig ind i fx din netbank og betale den. 

Gå til Min Forsyning

Betaling via girokort

Hvis du ikke er tilmeldt BetalingsService, e-boks eller email, sender vi dig et girokort med posten. Vi tager et gebyr for at udarbejde og sende girokortet til dig - satserne for gebyrer kan du finde i takstbladet.

Overskridelse af betalingsdato

Hvis du ikke får betalt din regning til tiden, sender vi en ny regning med renter og rykkergebyr.
Hvis du er vandkunde hos os, vil vi sammen med anden rykker sende en varsel om lukning af vandet. Hvis du får tredje rykker, kan vi lukke for vandet.
SKAT står for at inddrive restancerne.