Gå til indhold

Mangler du vand?

Skanderborg Forsyning har 226 km vandledninger. Nogle af rørene er gamle og ikke tegnet ind på kort, så vi kan ikke altid undgå, at der opstår driftsforstyrrelser i form af et tæret rør eller et overrevet rør - f.eks. i forbindelse med byggeprojekter eller vejarbejde.

Vi ejer vandledningerne fra vandværket og frem til din grund, og vi ejer også den vandmåler, der sidder i dit hus. Hvis du ikke har vand i hanen, kan fejlen enten være på vores vandledninger - eller på dine installationer på din grund og i huset.

Det kan du gøre, når du mangler vand:

  • Tjek om du har vand i hanen andre steder i huset.
  • Tjek om du mangler både koldt og varmt vand. Hvis du kun mangler varmt vand kan problemet skyldes, at der er noget galt med dit varmeanlæg.
  • Spørg naboerne, om de mangler vand. Hvis problemet er isoleret til din ejendom skal du kontakte en vvs-installatør. Hvis naboerne også mangler vand er problemet nok på vandforsyningens ledningsnet.

Hvis der ikke er en meddelelse om driftsforstyrrelser på vores hjemmeside skal du kontakte os hurtigst muligt på tlf. 87 93 93 93, da bruddet lige kan være opstået.
Vær opmærksom på, at vi kun kan hjælpe dig, hvis du får vand fra et af vores fem vandværker.