Gå til indhold

Valg til bestyrelsen

Skanderborg Forsyning afholder for anden gang i virksomhedens levetid bestyrelsesvalg fra den 13.-27. oktober 2017. Her skal du som forbruger vælge to nye bestyrelsesmedlemmer til dit lokale vandselskab

Bestyrelsesvalg 2017

Stem nu (linker direkte til valgportal)

 

Se kandidater og deres valgfilm nedenfor:

 

Bo Zacher Nielsen:


Palle Langkjær:


Steffen Fragtrup:


Stig Knudsen:


Bjarne Hjorth Petersen:


Eva Lund:


Hans Bjørn:


Sanne Ravn:


Benny Nielsen:


Simon Bo Kristensen:


Merethe Stjerne Thomsen:

 

(Rækkefølgen er foretaget via lodtrækning)

Når valget åbner den 13. oktober bliver det muligt at se samtlige kandidater med tilhørende profilbillede, valgfilm og kort tekst på valgportalen.

Om valget

Er du kunde hos Forsyningen kan du gøre din stemme gældende ved at stemme på din foretrukne kandidat fra den 13. - 27. oktober, når valget afvikles. Valget foregår online via vores valgportal - der kommer et link her fra siden.

Bestyrelsesvalget sker som følge af en bekendtgørelse om forbrugerindflydelse i vandselskaber, der medfører, at virksomhedens kunder fremadrettet skal vælge to bestyrelsesmedlemmer til selskabets bestyrelse - hvoraf den ene bliver valgt direkte ind og den anden skal godkendes af generalforsamlingen efter valget. 

Enhver kunde har én stemme. Der kan dog kun afgives én stemme pr. boligenhed. Se valgregulativet til højre her på siden for yderligere information om valgret.

 

Se vores kampagnevideo for kandidater til bestyrelsen her:

Med bestyrelsesvalget til oktober åbner muligheden for, at forbrugervalgte kandidater kan træde ind i bestyrelsen og bidrage til at videreudvikle og fremtidssikre virksomheden – lokalt, nationalt og globalt. For at sikre virksomhedens positive udvikling skal de nye bestyrelsesmedlemmer kunne bidrage til innovation, økonomisk indsigt og erfaringsmæssig ballast. Med disse kompetencer i bagagen giver en bestyrelsespost i Skanderborg Forsyningsvirksomhed mulighed for at skabe resultater af stor samfundsmæssig relevans.

Bestyrelsen sidder i fire år af gangen, og den nye bestyrelse tiltræder 1. januar 2018. Der afholdes i den nuværende bestyrelse 5-6 møder årligt. Ved opstilling som kandidat accepterer du, at du kommer på valg og præsenterer dig selv og dine kvalifikationer samt dine intentioner med bestyrelsesarbejdet. Posten er lønnet.

Bemærk: Det er ikke en betingelse, at kandidater er kunder hos os eller bor i Skanderborg Kommune.